Partners

BRControls
Partner van BRControls

Installatie Expertise Nijboer is partner van BRControls. Als organisatie ontwikkelt en vermarkt BRControls innovatieve webbased gebouwbeheersystemen die breed inzetbaar en eenvoudig te bedienen zijn. Een goed geïnstalleerd en ingeregeld gebouwbeheersysteem leidt tot een optimaal gebruikscomfort, een verhoogde productiviteit en minimale gezondheidsklachten voor de gebruikers. Bovendien levert het systeem flinke besparingen op de beheer- en energiekosten.

Als gecertificeerd partner van BRControls realiseren we zelfstandig projecten waarin de BRControls producten worden verwerkt. Dankzij ons partnerschap zijn wij altijd op de hoogte van technologische ontwikkelingen, nieuwe productlijnen en nieuwe applicaties. Wij kunnen u zo de meest actuele maatwerkoplossingen en gekwalificeerde service bieden met snelle, ultramoderne ICT-technieken. BRControls systemen communiceren met vrijwel alle bestaande installaties in een gebouw.

Servicepartner van Eco Heating Systems

Eco Heating Systems ontwikkelt en fabriceert hoogrendementsketels voor de utiliteit. Door jarenlange ervaring heeft Eco Heating Systems grote deskundigheid op het gebied van warmte en warmwateroplossingen ontwikkeld.

Wij ondersteunen de visie van EHS: ‘Eigenaren en beheerders van gebouwen bestemd voor professioneel gebruik zullen steeds hogere eisen gaan stellen aan gebruikte materialen en systemen. Warmte –en warmwater comfort moet optimaal geregeld zijn omdat mensen anders onvoldoende kunnen functioneren. De markt voor verwarmingstechnieken verschuift steeds meer naar alternatieve energie. Daarbij moet ook rekening worden gehouden met een bredere bandbreedte van de gaskwaliteit. Gasverwarming voor de utiliteitsmarkt zal noodzakelijk blijven maar ontwikkelt zich naar hybride systemen. Partijen zullen om een minimum aan onderhoud en een maximum aan comfort en zekerheid vragen, en willen in deze ontzorgd worden.’

Wij hebben reeds jarenlange ervaring met het installeren van ketels van Eco Heating System. Als servicepartner van Eco Heating Systems voeren wij ook in bedrijfstellingen en inspecties uit en verzorgen onderhoud. Het partnerschap vloeit voort uit een langdurige prettige samenwerking.

KWALITEIT IN TECHNIEK

Menu