Ontwerp

Installatie Expertise Nijboer zorgt voor deskundige engineering en ontwerp van gebouwgebonden installaties voor gas, water, cv en elektra. Onze werkprocessen zijn SCIOS en VCA* gecertificeerd.

Analyse en inventarisatie

Voorafgaand aan de ontwerpfase brengen we uw wensen en eisen zorgvuldig in kaart en toetsen deze aan de huidige wet- en regelgeving. Wij houden ons goed op de hoogte van technische innovaties. Aan de hand van onze analyse en uw programma van eisen (PvE), ontwerpen wij de technische installaties volgens de geldende normen. Wij leveren onze ontwerpen standaard met nauwkeurige berekeningen en CAD-tekeningen.

Veiligheid en nauwkeurige berekeningen

U kunt erop vertrouwen dat alle installaties die wij ontwerpen voldoen aan hoge veiligheidsnormen. Bovendien baseren wij onze ontwerpen op gedegen berekeningen. In de praktijk komen we bijvoorbeeld geregeld installaties tegen die niet goed werken omdat de diameter van een leiding te klein is. Daarom is het goed om te weten dat gedegen en nauwkeurige leiding- en kabelberekeningen voor Installatie Expertise Nijboer een vanzelfsprekend onderdeel uitmaakt van het ontwerp.

Onderscheidend door brede én specialistische kennis

Wij onderscheiden ons niet alleen door onze brede kennis van gas, water, cv en elektra. Wij hebben tevens diepgaande, specialistische kennis per discipline. Daardoor zien wij al tijdens het ontwerpen de onderlinge verbanden tussen de verschillende installaties. Het grote voordeel hiervan is dat we mogelijke conflicten die de installaties onderling kunnen veroorzaken al tijdens het ontwerpen kunnen voorkomen.

Advies

Installatie Expertise Nijboer adviseert u deskundig op het gebied van gas, water, cv en elektra. Advies kan in uiteenlopende situaties gewenst zijn:

  • second opinion bij een ontwerp
  • niet tevreden over het functioneren van uw installatie
  • advies over het oplossen van problemen
  • materiaalkeuze
  • uitbreiding van installatie
  • energiezuinige oplossingen
  • advies op het gebied van wet- en regelgeving

Onze adviezen en berekeningen zijn onafhankelijk en altijd deskundig onderbouwd in een rapportage. Aan de hand van uitgebreide instructies kan uw huisinstallateur de adviezen opvolgen. Maar u kunt de werkzaamheden voortvloeiend uit het advies natuurlijk ook aan ons uitbesteden.

GEDEGEN BEREKENINGEN, DE BASIS VAN GOED ONTWERP

Menu