Duurzaam als kernwaarde

Duurzaam omgaan met energie behoort tot de kernwaarden van ons bedrijf en vormt de basis voor onze diensten en werkzaamheden. Bijvoorbeeld door het inregelen en zorgvuldig afstellen van installaties en dit vervolgens te meten met moderne meetapparatuur, behoort duurzaam omgaan met energie tot onze standaard werkwijze.

Verduurzaming: kies voor het hoogste rendement

Installatie Expertise Nijboer adviseert u deskundig over het toepassen van verduurzaming. Daarbij kijken wij kritisch welke toepassing het hoogste rendement oplevert in combinatie met uw huidige situatie. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u meer profijt kunt halen uit het isoleren van uw pand dan op het plaatsen van zonnepanelen.

Reële berekening van terugverdientijd

Ons advies voor toepassing van verduurzaming is altijd gebaseerd op nauwkeurige berekeningen. Bij het uitrekenen van de terugverdientijd gaan we uit van reële verwachtingen ten aanzien van de levensduur en het verloop van de energieproductie. Wij hekelen de werkwijze waarbij de terugverdientijd mooier voorgespiegeld wordt dan het in werkelijkheid is. Daarom betrekken wij bij ons advies alle factoren die van belang zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Toepassingen van verduurzaming

Installatie Expertise Nijboer staat garant voor duidelijke voorlichting en vakkundige installatie van o.a.:

  • zonnepanelen
  • zonneboilers
  • luchtwarmtepompen

DE JUISTE TOEPASSING VOOR HET HOOGSTE RENDEMENT

Menu