Gecertificeerd onderhoud

Installatie Expertise Nijboer is gecertificeerd voor het onderhouden en beheren van gebouwgebonden en industriële installaties op het gebied van gas, water, cv (stookinstallaties) en elektra. Goed onderhoud is een voorwaarde voor een betrouwbare, veilige werking van uw installaties en waarborgt de bedrijfszekerheid.

Meten is weten

Een juiste afstelling draagt bij aan energiebesparing en verlengt de levensduur van de installaties en leidingen. Tijdens het onderhoud besteden wij veel aandacht aan de juiste afstelling en het controleren hiervan. Meten is daarom een essentieel onderdeel van onze werkzaamheden. Wij maken gebruik van geavanceerde meetapparatuur welke jaarlijks volgens de normen van VCA* en SCIOS worden geïnspecteerd en gekalibreerd.

Preventief onderhoud

Voor periodiek preventief onderhoud kunt u zelf een afspraak met ons maken. Ook is het mogelijk op contractbasis het periodiek onderhoud aan ons uit te besteden. Deze contracten worden op maat gemaakt waarbij u gebruik kunt maken van onze 24/7 storingsdienst.

Storingsdienst – correctief onderhoud

Voor onze klanten zijn wij in geval van urgente storingen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op 0594-643000. Overige storingen kunnen worden gemeld tijdens kantooruren.

Beheer

Naast preventief en correctief onderhoud kunt u er ook voor kiezen het beheer van uw installaties en leidingen aan Installatie Expertise Nijboer uit te besteden. Wij zorgen bij beheer voor periodiek onderhoud en wanneer u een interne storingsmelding krijgt, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Na de melding zorgen wij ervoor dat de problemen worden opgelost, waarbij uw tussenkomst niet is vereist. Voor u een hele zorg minder.

METEN IS WETEN

Menu