Gas, water, cv en elektra

Installatie Expertise Nijboer is specialist op het gebied van installaties voor gas, water, cv en elektra. U kunt bij ons terecht voor:

  • ontwerp en advies
  • installatie
  • onderhoud en beheer
  • inspectie
  • uitbreiding van de installatie
  • renovatie van bestaande installatie

Onze werkprocessen zijn SCIOS en VCA* gecertificeerd. Als erkend installateur zijn wij lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI) en InstallQ (voorheen SEI en Sterkin). U kunt erop vertrouwen dat wij bij al onze diensten en werkzaamheden hoge veiligheidsnormen hanteren die gericht zijn op een veilige en betrouwbare werking van uw installatie.

Onderscheidend in kennis en werkwijze

Wij onderscheiden ons door onze brede kennis van gas, water, cv en elektra en tegelijkertijd door onze specialistische kennis per discipline. Het voordeel hiervan is dat wij de onderlinge verbanden zien tussen de diverse installaties. Tijdens de installatiewerkzaamheden houden wij deze onderlinge verbanden nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen we in een vroeg stadium anticiperen op mogelijke conflicten tussen meerdere installaties.

Bijsturen naar de nieuwste inzichten

Zowel tijdens de ontwerpfase als de uitvoerende fase bewaken wij de keuzes die gemaakt worden ten aanzien van gebruiksgemak, energiegebruik, veiligheid en doelstellingen. Tijdens het installeren checken we voortdurend of de praktijk overeenkomt met het ontwerp. Waar nodig sturen we bij naar de nieuwste inzichten.

Kwalitatief hoogwaardige materialen en werkwijze

Installatie Expertise Nijboer staat voor kwaliteit. Dat herkent u niet alleen in onze manier van (af)werken, maar ook in de kwalitatief hoogwaardige materialen waarmee wij werken. Door het toepassen van de juiste materialen reduceert u de storingsgevoeligheid en gaan installaties en leidingen langer mee. Bij het inregelen van de installaties maken we gebruik van moderne afpers- en meetapparatuur welke jaarlijks volgens de normen van VCA* en SCIOS worden geïnspecteerd en gekalibreerd. Een juiste afstelling bespaart energie, verhoogt de veiligheid en bevordert de bedrijfszekerheid.

Contact

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

VEILIGE EN BETROUWBARE WERKING VAN INSTALLATIES

Menu